Still Panorama®

Hem

Homestyling

Hotell

Homestaging

Vårdpraktik

Kontakt

Press

Rörlig konst - homestyling med platt-tv

rörlig inredningskonst fixar din homestyling

Gör rörlig inredningskonst på din platt-tv till en del av din homestyling. Den avstängda platt-tv:n som hänger på väggen är som en svart tavla, en livlös yta som inte tillför något värde för din inredning. Med rörlig inredningskonst, får platt-tv:n mening och tillför rummet liv och atmosfär. Still Panoramas inredningskonst är en källa för avkoppling samtidigt som det höjer nivån på din inredning och bidrar till din homestyling.

Den rörliga inredningskonsten består av ett vackert motiv som visas under en längre tid (25 minuter till 5 timmar). Under filmens gång passerar en eftermiddag eller en kväll, där skuggorna sakta förändrar motivet, och exempelvis solen går ned och några måsar passerar.

Filmerna är inspelade i High Definition, HD, dvs hög upplösning och spelar upp naturligt ljud. Motivet kan spelas upp om och om igen utan att man tröttnar. För att uppnå så hög exklusivitet som möjligt, säljs endast Still Panorama-filmerna på denna hemsida.

Rörlig inredningskonst på din platt-tv moderniserar ditt hem

För att en inredning skall få ett modernt uttryck och kännas homestylad, krävs att bostaden består av modern arkitektur, moderna möbler och modernt material.Till detta hör också elektrisk belysning och teknisk utrustning, så som ljudanläggning och platt-tv.

Platt-tv:n är kanske det främsta attributet för ett modernt hem och står för ett modernt teknikskifte. Den har en central plats i hemmet eftersom den används ofta och av flera samtidigt. Samtidigt som detta är en fördel vid tv-tittandet, är det en nackdel när den inte används. Exempelvis är platt-tv oftast avstägd vid fester, middagar eller då stunden kräver avkoppling. Platt-tv:n blir då en livlös yta, vilket hämmar det moderna uttrycket i bostaden.

Still Panoramas rörliga inredningskonst tar inte bara bort den livlösa ytan, utan tillför även en homestyling- känsla och ett modernt uttryck.

Hur köper man Still Panoramas inredningskonst?

Filmerna laddas ner (download) från Still Panorama Online Store efter genomfört köp. En förutsättning för att de skall kunna spelas upp är att Windows Media Player 9 eller senare finns installerat på datorn. Datorns VGA-uttag kopplas till valfri platt-tv eller monitor. Det finns även tekniska lösningar för trådlös överföring av ljud och bild. Tala med din TV-handlare.

Homestylar du för dig själv eller också dina vänner?

Köp din rörliga inredningskonst redan i dag. Du ger homestyling och liv till ditt rum, avkoppling och atmosfär. Dina vänner kommer att uppskatta dig för din smak och ditt innovativa sätt att använda din platt-tv.

"There is never a second chance to make a first impression"

 

 

 

 

© 2009 Kaise Design AB. All Rights Reserved