Still Panorama®

Hem

Homestyling

Hotell

Homestaging

Vårdpraktik

Kontakt

Press

Vårdpraktik - filmkonst ger atmosfär

Still Panorama®:s filmkonst för vårdpraktik, reception och väntrum ger lugn atmosfär

Still Panorama levererar filmkonst, en form av bakgrundsfilmer till era vårdpraktiker, receptioner och väntrum. Filmkonsten höjer intrycket av er lokal och ger en lugn atmosfär för er personal och era patienter. Filmkonst på teven ger patienterna något att vila blicken på och ger patienten möjlighet att sjunka in i ett meditativt tillstånd.

Tevens filmkonst visar exempelvis en vacker dag, med solnedgång över havet och vågor som slår mot strand. Filmkonsten är filmad i High Definition, HD, och har naturligt ljud. Filmkonsten visar ett motiv under hela speltiden. Speltiden varierar mellan 30 minuter till 5 timmar beroende på vilken produktion. Filmkonsten syftar till att höja intrycket av den interiöra nivån genom att tillföra modern stil och konst, där tevens hela potential utnyttjas. Konsten påverkar även atmosfären på ett lugnande sätt.

Hur Still Panorama®:s filmkonst påverkar patientens välbefinnande

I vanliga fall får patienten vänta några minuter, eller längre på att läkaren kan ta emot och blir då hänvisad till vårdpraktikens väntrum. Väntrummet erbjuder oftast litteratur och i vissa fall kan teven vara på för att antingen visa nyheter eller reklam. Inför ett besök hos läkaren kan patienten känna oro och ovisshet.

Stressnivån kan vara så hög att patienten inte kan tillgodogöra sig någon litteratur och i de fall teven visar reklambudskap, är det tveksamt om detta tillför patienten något mervärde.

Problemet med att visa nyheter på teven är att de de ofta förmedlar problematiska och negativa budskap, vilket inte hjälper patienten i sin sinnesstämning. Still Panoramas filmkonst erbjuder här ett alternativ, då filmerna visar vackra och neutrala motiv som syftar till att dämpa oro och ge en lugn atmosfär. De ger positiva assosiationer till sol och semester och fungerar i praktiken som tavel-konst eller ett fönster ut mot verkligheten.

Teve:n, en hjälpande hand

Hur är det, lämnas patienten i ett sterilt väntrum? Ser er personal dagligen tomma blickar och oöppnad litteratur som vilar i knäet tills det är dags att möta läkaren? Vad gör du för att lindra smärta, oro och upprivna känslor? Allt du kan? Om er vårdpraktik har en teve i väntrummet, kan en Still Panorama-film öka välmåendet hos patienten. Den ger vackra vyer med tillhörande naturligt ljud där exempelvis fågelsång och havets brus bidrar till en lindrande atmosfär. Gör vad du kan för din patients skull.

Om du som representant för en vårdpraktik är intresserad av denna produkt, kontakta oss på info (a) stillpanorama.se. Visning kräver licens för specialvisning vilket inte hanteras genom Still Panorama online store.

Ring eller skriv nu och visa ert intresse. Produkten är ny och kommer att ge era lokaler ett modernt och fräscht uttryck samtidigt som som patienten är i fokus.

 

 

 

 

© 2009 Kaise Design AB. All Rights Reserved